Täsmäkuivaimet

täsmäkuivain

Tasokuivain on vesivahinkojen ja muiden paikallisten kosteusvaurioiden täsmäkuivain jonka toiminta perustuu kosteutta poistavan lämmön ja jatkuvan ilmavirran kohdistamiseen suljetun ilmakuvun alle, kuivatettavalle alueelle. Tätä toimintaa tehostetaan lämpötilasäädöllä ja automaattisella jaksotuksella, jolloin rakennetta välijäähdytetään päivittäin. Laite tunnetaan myös pikakuivain nimikkeellä koska sen kuivatusteho pudottaa kuivatusajan viikoista päiviin.

Tasokuivain on oikea kuivatusratkaisu kun kuivatettava alue on paikallinen, kuten viemärikaivon ympärille tarvittava kuivatus jos kosteutta on päässyt lattiamaton alle. Nopeuden lisäksi etuina ovat helppo asennettavuus ja kuljetettavuus kohteeseen, hiljainen käyntiääni sekä energiatehokas kuivatusratkaisu koska koko kuivatusteho kohdistuu rajatulle alueelle. Laitteen tyypilliset käyttökohteet ovat betonirakenteiden kuivatus niin seinässä, katossa kuin lattialla.

Tasokuivain sisältää itsessään kaikki tarvittavat lämmitysvastukset ja ilmanpuhaltimet ja sen käyttöteho on vain 600W. Kuivain sisältää poistoputken jolla kostea ilma voidaan johdattaa ulos kiinteistöstä.

Tasokuivaimen tekniset tiedot

Mitat: 1250 x 750mm. Liitäntäteho 600W. Paino n.20kg. Käyntiääni alle 40 desibeliä. Ominaisuudet: Jaksotusjärjestelmä, vikavirtasuoja, ylilämpösuoja

Noudettuna tai toimitettuna

Rakennuskuivaimet voi itse noutaa varastoltamme Klaukkalasta tai sopimuksen mukaan voimme toimittaa laitteet työmaalle ja asentaa toimintakuntoon.

Laitteen kuljetus ja käyttöönotto on helppoa!

Vuokrattava tasokuivain

Tasokuivain
10€ / vrk tai 200€ / kk